Home
Even Voorstellen
Disciplines
Koffiedik/Thee lezen
Huiskamer avond
Training Mediumschap
Workshops/Cursus
Investering
Reacties
Contactformulier

Jaar opleiding Mediumschap

                                   Workshop 7 Poorten naar Wijsheid

 

Deze bijzondere workshop is voor iedereen die wijsheid wil verkrijgen in de inzichten van het leven. En de fases waar ze door heen gaan.

 

In iedere fase van ons leven gaan we door poorten (inzichten) hier zijn er 7 van en 3 graden.

Dus een mens gaat in zijn leven door 21 inwijdingen. Deze inwijdingen kan je sneller verkrijgen door er inzicht in te krijgen en er bewust van te worden.

Deze cursus is gekoppeld aan de oude tradities we gaan ten rade bij de indianen. En de wijze vrouwen die de voorspellingen in vroeger tijden deden.

Ik combineer, spiritualiteit.En de oude traditie, herken de wijsheden die ze in vroeger tijden al bezaten. Ik gebruik de hedendaagse NLP neuro linquistisch programmeren en TA t ransactionele analyse. En Familie opstellingen om de cursist kracht te geven.

Hieraan kan je zien waar je staat in het leven, en welke poorten je nog door moet, voor je bepaalde inzichten (inwijdingen mag ervaren).

je wordt je bewust hoe je met bepaalde situaties om gaat in het leven, en hoe je je gedraagt. Gedrag komt voort uit de ouder ego positie, waar je zelf je eigen script op hebt gemaakt. Ook el anti besluiten. Hoe je reageert op anderen, is een onbewust gedrag die je zelf kan veranderen zodat de boodschap duidelijker kan overkomen en je niet meer laat leiden door onbewust gedrag. We gaan kijken naar de obstakels in je leven en de triggers en hoe je er beter mee om leert gaan met angst, boosheid, irritatie, verdriet en je bewust wordt dat je er anders op kan reageren zodat je er balans en rust voor terug ontvangt.

Verder gaan we naar jouw talenten kijken waar we deze sterker kunnen maken.

 

De investering in jezelf voor deze workshop zijn € 125,-- incl. koffie, thee, lunch en hand manual.

Aanvang 11.00 uur tot 17.00 uurVison Quest

Vision Quest is een drum ceremonie, vindt zijn oorsprong in het sjamanisme.

Iedere ceremonie heeft een ander thema en iedereen heeft een andere vraag.

Jouw vraag komt ook aan bod die een 2 e persoon waarmee je gekoppeld bent, voor jou gaat bereizen en daar een antwoord op je vraag van krijgt. In totaal maken we 3 reizen op een avond die indrukwekkend en helend is voor lichaam en geest.

Door het drummen van een ritme kom je in een trance en visioenen ontstaan, alle zintuigen worden hierin geactiveerd en doen mee aan de Quest. Je zal zien, ruiken en voelen wat voor jou op dat moment belangrijk is. Alle elementen van moeder aarde zullen hierbij ook aanwezig zijn.

Iedere maand wordt er een Vision Quest gehouden. Iedere reis is dan ook anders zal nooit het zelfde zijn, maar wel altijd indrukwekkend en  antwoord gevend op je vraag.

Zolang het weer goed is zullen we de Ceremonie buiten houden. Dus warme kleding, deken en kussen, warme sokken zijn noodzakelijk. In de winter periode verhuizen we naar binnen. Je mag zitten, maar de beste houding is liggend waardoor je gelijk goed geaard bent.

Deze Vision Quest wordt iedere woensdag avond gehouden 

aanvang 19.30 uur tot 21. 30 uur.

Kosten voor deze Vision Quest is €25,-- per avond, contante betaling bij aanvang.

Aanmelden is verplicht via info@shoshona.nl of contactformulier  Kuan Yin Trance Healing 


Veel mensen ervaren deze transformerende jaren als een donkere en harde tijd. Zo zijn er bijvoorbeeld stevige bezuinigen, niet alleen in Nederland, maar in wezen in grote delen van de wereld. Nu blijft dit natuurlijk altijd een persoonlijke visie. We kunnen het ook anders uitleggen. Leef je in tekorten of in overvloed, dit alles is een mindsetting. Het is juist een tijd dat mensen voor zichzelf en voor de medemens kunnen gaan staan.

Het donkere maakt het licht immers meer onderscheidend dan ooit. Niets is meer vanzelfsprekend, in wezen alleen je eigen creatiekracht en de manier waarop je vorm aan je leven geeft. Het is daarom nu juist een tijd dat mededogen en onvoorwaardelijke liefde tot volle ontwikkeling kunnen komen. Deze hartskwaliteiten hebben nu juist de gelegenheid om zich in ons en zich via ons openende hart te manifesteren. Deze transformatie tijd is spiritueel gezien nodig en brengt ons allemaal in beweging. We kunnen ons de komende tijd dan ook niet meer verschuilen en dienen juist nu voor onze eigen ontwikkeling en voor de liefde te gaan staan.

Kuan Yin staat bekend als de Godin der genade, mededogen en vergeving. Ze is echter niet alleen een godin maar ook een verlichte Bodishattva. Dat houdt in dat zij haar aardse taken heeft vervuld en niet meer hoeft te reincarneren. Zij maakt nu deel uit van de Witte Broederschap. Een gemeenschap van alle opgevaren meesters.

Haar Specialiteit is de vergeving en genade, mededogen en onvoorwaardelijke liefde. Zij leidt de vlam van de genade en transformatie. Haar dienst is mededogen, compassie en heling aan onze aarde en mensheid. Kuan Yin vormt samen met Moeder Maria en Isis de drievoudige Godin. Zij hebben het beheer over de healingsactiviteiten aan de mensheid. Nu is zij hier om ons te leren hoe wij op een eenvoudige manier met onze mededogen en healingsenergie kunnen omgaan en hoe wij die over kunnen brengen op andere mensen. Deze energie bestaat uit 4 graden bij iedere graad wordt je frequentie verhoogd naar de uiteindelijk 7e dimensie de trilling van onvoorwaardelijke liefde.

Heb je belangstelling voor deze opleiding en overweeg je om deze training te volgen, dan zal je leven voor altijd veranderen in positieve zin en niets zal bij het oude blijven. 

Let op! dit is een beroepsopleiding als je al deze 4 graden gevolgd hebt ben je Master en kun je met deze opleiding je eigen praktijk starten en les geven in deze Prachtige Kwan Yin Energie.

 

Start 1e graad

Start 2e graad   

Start 3e graad  

Start 4e graad 


Locatie De deel 22 a Emmeloord.

 

Investering in jezelf € 180,00 incl. Handmanual.

Ingesproken Kuan Yin meditatie CD's.  € 15,00 pst.

Kuan Yin Olie verkrijgbaar zo ook de Kuan Yin Spray en DVD.

 

De eerste graad = Harmonie

Hier worden je chakra's in jezelf in balans gebracht en leer je hoe je je blokkades kunt verwijderen.

2e Graad = Energie 

Je leert hoe alle elementen van moeder natuur je energie kunnen geven en kunnen reinigen. Hoe je alle elementen in jezelf terug vindt en doorleeft.

3e Graad = Licht 

Je gaat kennis maken met de kosmische energie, tijdreizen en optimale bescherming op te bouwen. Dit is je poort naar je helderziendheid.

Je maakt contact met de opgestegen meesters van de witte broederschap. 

Je sensitiviteit wordt aangescherpt om de healing methodiek die je krijgt aangereikt in deze graad op een effectieve manier toe te passen. 

4e graad = Liefde De onvoorwaardelijke liefde die je krijgt aangereikt te gebruiken om de aarde en iedereen om je heen te healen, en verbinding te maken. Je leert om te gaan met de Christus Energie healing methode.

 

  Workshop Automatisch Schrift en Geïnspireerd Schrijven.

 

Er is een groot verschil tussen Automatisch Schrift en Geïnspireerd Schrijven.

Vaak schakelt onze gedachten in en schrijven wij wat wij (de ego) horen wil.

 

We maken eerst contact met de  Spirit World  door onze energie te verhogen.

Wij zitten op een lage golf trilling, de  Spirit World  op een hele hoge trilling.

Na meditatie en enkele technieken die jullie deze dag leren kom je op een hogere frequentie.

Hierna kun je pas contact krijgen met de  Spirit World  en zuivere boodschappen overbrengen zonder dat je hooft hier tussen komt.

 

In deze workshop gaan we aan de slag met onze gidsen.

Wij maken contact met onze gids en laten ons inspireren op te schrijven wat zij ons willen vertellen en waarmee ze ons kunnen motiveren.

 

Automatisch schrift houdt in dat een  Spirit  ons hand doet bewegen en ons laat schrijven. Meestal zie je dan dat het handschrift anders is dan je eigen handschrift.

Dit wordt geschreven voor jou en zal je ook herkennen wie de overleden persoon is die een boodschap voor jou schrijft. Dit schrijf je niet zelf je krijgt de boodschap van iemand anders in de groep.

 

Neem een pen en schrift mee waar de boodschappen in geschreven kunnen worden.

Wil je deelnemen aan deze prachtige workshop en wil je weten wat voor boodschap je mag ontvangen van een overleden dierbaren. Schrijf je dan nu in op  info@shoshona.nl.

 

Datum: Locatie Creil

Aanvang vrijdag 28  november 19.00 uur tot 22.00.00 uur

De kosten van deze Workshop zijn € 99,00  incl. Lunch en certificaat


Workshop Koffiedik kijken

 

Koffiedik kijken of lezen is een eeuwen oude traditie.

Het koffiedik kijken word gedaan in kleine koffiekopjes, waarmee turkse koffie voor wordt gebruikt. Na het drinken van de koffie blijft er wat koffiedik (drap) in de kopjes achter.

Door het draaien van de koffie kopjes ontstaan er symbolen in het kopje die de energie en informatie bevatten van het persoon die de koffie gedronken heeft. Een nipje is voldoende om alle informatie te verkrijgen. Je krijgt te horen wat je emoties, belevingen zijn, wat er achter je ligt en wat je in het hier en nu te wachten staat. 

Op alle vragen is er het antwoordt uit te halen, heden, verleden, toekomst. 

Werk, liefde, of carrière keuze.

Als je geïnteresseerd bent in deze al oude traditie van voorspellen dan is deze workshop echt iets voor jou.

 

Datumaanvang zaterdag 29 september 19.00 uur tot 22.00 uur. 

Kosten € 90,00 incl. lunch, Turkse koffie en thee

Locatie: Zwolle en Creil


 


Crusus Tarot en Weekend intensive Tarot

Deze cursus bestaat uit 6 lessen van twee uur een keer per week. In deze cursus leer je kaart voor kaart te verklaren naar je eigen intuïtie te luisteren zodat je eind van de cursus je eigen leggingen kan maken. We beginnen bij de grote Arcana de 21 hoofdkaarten de verklaringen en symbolen, numerologvie op de kaart allen hebben hun eigen betekenis. Deze kennis gaan we je bij brengen, en ga je je eigen maken. 

Daarna komt de kleine arcana erbij met persoonskaarten hierdoor ga je dieper in op de tarot. Na deze cursus kan je de kaarten gebruiken om iedere dag een dag kaart te trekken, of heden, verleden en toekomst kaart, maar je kan ook je kaarten gebruiken om iemand anders een legging te geven. Je leert ook om een algemene legging te geven, maar ook op een specifieke vraag b.v. Liefde, relatie, werk, kinderen of familie omstandigheden. 

 

Intensive Tarot Start 

Aanvang vrijdag 1 en 2 oktober 11.00 uur tot 16.00 uur.

Betaling in termijnen niet mogelijk

Locatie: Jan Asselijn 8, te Creil.

Inschrijving: info@shoshona. nl of via het contact formulier.

    

 

Workshop Huisreiniging

 

In deze workshop leer je energetisch je huis te reinigen. 

Dit doe je met behulp van diverse materialen. 

Je leert je eigen ritueel schrijven.

En je maakt gebruik van de elementen. 

 

Datum donderdag 6 oktober

Aanvang 19.30 uur tot 22.00 uur 

Incl. materiaal en handmanual kosten € 50,00


                                                  


Workshop Pendelen

Pendelen, ook wel radiësthesie genoemd, is simpelweg het laten beantwoorden van een vraag door middel van een pendel boven een voorwerp, pendelkaart of pendelkleedje. Een pendel is een metalen, houten of stenen gewichtje, uitlopend in een punt. Aan de pendel zit een dunne ketting of draad. De pendel wordt boven een kaart of voorwerp gehouden, waarna er een vraag wordt gesteld. De pendel gaat door spiertrillingen bewegen en kan zo antwoord geven op de gestelde vraag. Je kunt deze pendel voor vele doeleinden gebruiken. Door bijvoorbeeld je voeding uit te pendelen, medicijnen, vitaminen, maar ook storingen zoals aardstralen of blokkades in het lijf.

Eigen pendel meenemen.

Deze workshop wordt op aanvraag gegeven aanvang 19.30 uur tot 22.00 uur

Investering € 35,00 incl. manual en certificaat. 

                       

Workshop Theeblaadjes lezen

Theeblaadjes lezen is een oude traditie en vindt zijn oorsprong vanuit Engeland voorspellingen werden gedaan in een kleine besloten kring, ook wel theekransjes genoemd en werd doorgegeven van moeder op dochter.Wij kennen het ook vanuit de hekserij als divinatie techniek. Het wordt tegenwoordig ook wel tasseografie genoemd. Ik kan mij herinneren van mijn oma dat zij deze thee kransjes thuis hield. Zij voorspelde mensen al de toekomst in die tijd lag er een taboe op. NU kunnen wij in alle vrijheid de technieken overdragen zonder dat wij hiervoor vervolgd worden.


In deze 1 daagse krijg je alles mee om hier zelf mee aan de slag te gaan. 

Locatie: Emmeloord

de deel 22a

Aanvang  donderdag 22 september 19.00 uur tot 22.00 uur

Kosten € 90,-- incl. thee, met iets lekkers, handmanual.

Inschrijven via FB,  email. info@shoshona.nl


 

            

                      

"Shoshona" De spiegel van je ziel
info@shoshona.nl