Home
English version
Even Voorstellen
Disciplines
Huiskamer avond
Healing
Therapie & Coaching
 EMDR Therapie
Workshops/Cursus
Investering
Reacties
Contactformulier

Workshops

                              

                                                                    Meditatie avond 


Start in Januari de Meditatie en visualisatie avond.

Of je nu wilt beginnen met mediteren of hier al bekend mee bent. Na deze avond ervaar je een totale ontspanning van lichaam en geest, ervaar je de volgende dag meer energie en een opgeruimd gevoel. Naarmate je dit regelmatig herhaalt zal je geluksgevoel en algehele bevindingen lichter en gemakkelijker worden en je ervaart meer RUST!
In deze sessies keren wij naar binnen, en leren we ons hoofd stil te zetten. Hierbij gebruiken we verschillende technieken. Hierbij kom je tot rust en ontvang je meer energie. 
We leren je op deze manier naar je lichaam te luisteren. 
Ook nemen we je mee in verschillende visualisaties. 
En ook leer je jezelf in diepe trance te brengen.
Deze cursus bestaat uit 4 Sessies in overleg is er vervolg mogelijk.

16 Juli 

Aanvang 19.30 tot 21.45 uur
Locatie: Marknesse 
Kosten € 15,00  per keer 

Inschrijven kan via FB of via info@shoshona.nl, of via het contact formulier, bellen is sneller 06-51927299                                                               Vision Quest


Vision Quest is een drum ceremonie, vindt zijn oorsprong in het sjamanisme.

Iedere ceremonie heeft een ander thema en iedereen heeft een andere vraag.

Jouw vraag komt ook aan bod die een 2 e persoon waarmee je gekoppeld bent, voor jou gaat bereizen en daar een antwoord op je vraag van krijgt. In totaal maken we 3 reizen op een avond die indrukwekkend en helend is voor lichaam en geest.

Door het drummen van een ritme kom je in een diepte trance en visioenen ontstaan, alle zintuigen worden hierin geactiveerd en doen mee aan de Quest. Je zal zien, ruiken en voelen wat voor jou op dat moment belangrijk is. Alle elementen van moeder aarde zullen hierbij ook aanwezig zijn.

Iedere maand wordt er een Vision Quest gehouden. Iedere reis is dan ook anders zal nooit het zelfde zijn, maar wel altijd indrukwekkend en  antwoord gevend op je vraag.

Zolang het weer goed is zullen we de Ceremonie buiten houden. Dus warme kleding, deken en kussen, warme sokken zijn noodzakelijk. In de winter periode verhuizen we naar binnen. Je mag zitten, maar de beste houding is liggend waardoor je gelijk goed geaard bent.

Deze Vision Quest wordt iedere woensdag avond gehouden 

aanvang 19.30 uur tot 21. 30 uur.

Kosten voor deze Vision Quest is €25,-- per avond, contante betaling bij aanvang.

Aanmelden is verplicht via info@shoshona.nl of contactformulier
  Workshop Automatisch Schrift en Geïnspireerd Schrijven.

 

Er is een groot verschil tussen Automatisch Schrift en Geïnspireerd Schrijven.

Vaak schakelt onze gedachten in en schrijven wij wat wij (de ego) horen wil.

 

We maken eerst contact met de  Spirit World  door onze energie te verhogen.

Wij zitten op een lage golf trilling, de  Spirit World  op een hele hoge trilling.

Na meditatie en enkele technieken die jullie deze dag leren kom je op een hogere frequentie.

Hierna kun je pas contact krijgen met de  Spirit World  en zuivere boodschappen overbrengen zonder dat je hooft hier tussen komt.

 

In deze workshop gaan we aan de slag met onze gidsen.

Wij maken contact met onze gids en laten ons inspireren op te schrijven wat zij ons willen vertellen en waarmee ze ons kunnen motiveren.

 

Automatisch schrift houdt in dat een  Spirit  ons hand doet bewegen en ons laat schrijven. Meestal zie je dan dat het handschrift anders is dan je eigen handschrift.

Dit wordt geschreven voor jou en zal je ook herkennen wie de overleden persoon is die een boodschap voor jou schrijft. Dit schrijf je niet zelf je krijgt de boodschap van iemand anders in de groep.

 

Neem een pen en schrift mee waar de boodschappen in geschreven kunnen worden.

Wil je deelnemen aan deze prachtige workshop en wil je weten wat voor boodschap je mag ontvangen van een overleden dierbaren. Schrijf je dan nu in op  info@shoshona.nl.

 

Datum: Locatie Creil

Aanvang 

19.00 uur tot 22.00.00 uur

De kosten van deze Workshop zijn € 99,00  incl. Lunch en certificaat


Workshop Koffiedik kijken

 

Koffiedik kijken of lezen is een eeuwen oude traditie.

Het koffiedik kijken word gedaan in kleine koffiekopjes, waarmee turkse koffie voor wordt gebruikt. Na het drinken van de koffie blijft er wat koffiedik (drap) in de kopjes achter.

Door het draaien van de koffie kopjes ontstaan er symbolen in het kopje die de energie en informatie bevatten van het persoon die de koffie gedronken heeft. Een nipje is voldoende om alle informatie te verkrijgen. Je krijgt te horen wat je emoties, belevingen zijn, wat er achter je ligt en wat je in het hier en nu te wachten staat. 

Op alle vragen is er het antwoordt uit te halen, heden, verleden, toekomst. 

Werk, liefde, of carrière keuze.

Als je geïnteresseerd bent in deze al oude traditie van voorspellen dan is deze workshop echt iets voor jou.

 

Datum: 
Aanvang: 19.00 uur tot 22.00 uur. 

Kosten: € 111,00 incl. lunch, Turkse koffie en thee

Locatie: Creil                                                

                                        Workshop 7 Poorten naar Wijsheid

 

Deze bijzondere workshop is voor iedereen die wijsheid wil verkrijgen in de inzichten van het leven. En de fases waar ze door heen gaan.

 

In iedere fase van ons leven gaan we door poorten (inzichten) hier zijn er 7 van en 3 graden.

Dus een mens gaat in zijn leven door 21 inwijdingen. Deze inwijdingen kan je sneller verkrijgen door er inzicht in te krijgen en er bewust van te worden.

Deze cursus is gekoppeld aan de oude tradities we gaan ten rade bij de indianen. En de wijze vrouwen die de voorspellingen in vroeger tijden deden.

Ik combineer, spiritualiteit.En de oude traditie, herken de wijsheden die ze in vroeger tijden al bezaten. Ik gebruik de hedendaagse NLP neuro linquistisch programmeren en TA t ransactionele analyse. En Familie opstellingen om de cursist kracht te geven.

Hieraan kan je zien waar je staat in het leven, en welke poorten je nog door moet, voor je bepaalde inzichten (inwijdingen mag ervaren).

je wordt je bewust hoe je met bepaalde situaties om gaat in het leven, en hoe je je gedraagt. Gedrag komt voort uit de ouder ego positie, waar je zelf je eigen script op hebt gemaakt. Ook el anti besluiten. Hoe je reageert op anderen, is een onbewust gedrag die je zelf kan veranderen zodat de boodschap duidelijker kan overkomen en je niet meer laat leiden door onbewust gedrag. We gaan kijken naar de obstakels in je leven en de triggers en hoe je er beter mee om leert gaan met angst, boosheid, irritatie, verdriet en je bewust wordt dat je er anders op kan reageren zodat je er balans en rust voor terug ontvangt.

Verder gaan we naar jouw talenten kijken waar we deze sterker kunnen maken.

 

De investering in jezelf voor deze workshop zijn € 125,-- incl. koffie, thee, lunch en hand manual.

Aanvang 11.00 uur tot 17.00 uur


 


Cursus Tarot en Weekend intensive Tarot

Deze cursus bestaat uit 6 lessen van twee uur een keer per week. In deze cursus leer je kaart voor kaart te verklaren naar je eigen intuïtie te luisteren zodat je eind van de cursus je eigen leggingen kan maken. We beginnen bij de grote Arcana de 21 hoofdkaarten de verklaringen en symbolen, numerologvie op de kaart allen hebben hun eigen betekenis. Deze kennis gaan we je bij brengen, en ga je je eigen maken. 

Daarna komt de kleine arcana erbij met persoonskaarten hierdoor ga je dieper in op de tarot. Na deze cursus kan je de kaarten gebruiken om iedere dag een dag kaart te trekken, of heden, verleden en toekomst kaart, maar je kan ook je kaarten gebruiken om iemand anders een legging te geven. Je leert ook om een algemene legging te geven, maar ook op een specifieke vraag b.v. Liefde, relatie, werk, kinderen of familie omstandigheden. 

 

Intensive Tarot Start 

Aanvang 

Betaling in termijnen niet mogelijk

Locatie: Jan Asselijn 8, te Creil.

Inschrijving: info@shoshona.nl of via het contact formulier.

    

 

Workshop Huisreiniging

 

In deze workshop leer je energetisch je huis te reinigen. 

Dit doe je met behulp van diverse materialen. 

Je leert je eigen ritueel schrijven.

En je maakt gebruik van de elementen. 

 

Datum donderdag 

Aanvang 19.30 uur tot 22.00 uur 

Incl. materiaal en handmanual kosten € 50,00


                                                  


Workshop Pendelen

Pendelen, ook wel radiësthesie genoemd, is simpelweg het laten beantwoorden van een vraag door middel van een pendel boven een voorwerp, pendelkaart of pendelkleedje. Een pendel is een metalen, houten of stenen gewichtje, uitlopend in een punt. Aan de pendel zit een dunne ketting of draad. De pendel wordt boven een kaart of voorwerp gehouden, waarna er een vraag wordt gesteld. De pendel gaat door spiertrillingen bewegen en kan zo antwoord geven op de gestelde vraag. Je kunt deze pendel voor vele doeleinden gebruiken. Door bijvoorbeeld je voeding uit te pendelen, medicijnen, vitaminen, maar ook storingen zoals aardstralen of blokkades in het lijf.

Eigen pendel meenemen.

Deze workshop wordt op aanvraag gegeven aanvang 19.30 uur tot 22.00 uur

Investering € 35,00 incl. manual en certificaat. 

                       

Workshop Theeblaadjes lezen

Theeblaadjes lezen is een oude traditie en vindt zijn oorsprong vanuit Engeland voorspellingen werden gedaan in een kleine besloten kring, ook wel theekransjes genoemd en werd doorgegeven van moeder op dochter.Wij kennen het ook vanuit de hekserij als divinatie techniek. Het wordt tegenwoordig ook wel tasseografie genoemd. Ik kan mij herinneren van mijn oma dat zij deze thee kransjes thuis hield. Zij voorspelde mensen al de toekomst in die tijd lag er een taboe op. NU kunnen wij in alle vrijheid de technieken overdragen zonder dat wij hiervoor vervolgd worden.


In deze 1 daagse krijg je alles mee om hier zelf mee aan de slag te gaan. 

Locatie: Creil

Aanvang:  19.00 uur tot 22.00 uur

Kosten: € 111,-- incl. thee, met iets lekkers, handmanual.

Inschrijven via FB,  email. info@shoshona.nl


 

            

                      

"Shoshona" De spiegel van je ziel
info@shoshona.nl